WhiteZone on merkittävä kumppani Balmuirin kasvu­tarinassa digitaalisen toiminta­ympäristön rakentajana

Balmuir on suomalainen lifestyle-brändi, jonka tuotevalikoima koostuu eksklusiivisesta muodin ja kodin mallistosta. Mallistojen keskiössä ovat laadukkaista luonnonmateriaaleista valmistetut kestävät tuotteet.

Yhteistyö WhiteZonen kanssa on alkanut jo aivan Balmuirin alkuajoista ja Balmuirin kasvaessa WhiteZone on ollut toteuttamassa kustannustehokkaasti kasvun ehdoilla skaalautuvaa digitaalista toimintaympäristöä, jossa keskeiset elementit ovat toiminnanohjausjärjestelmä, kassajärjestelmä ja verkkokauppa sekä toimitilojen verkot ja tietoliikenneyhteydet maailmalle. Toiminnan kasvaessa on ollut olennaista rakentaa kokonaisuus, jossa kaikki toiminta on yhdessä verkossa keskitetyn palomuurin takana.

”WhiteZone on onnistunut auttamaan meitä hienosti yrityksemme ja toimintamme kasvaessa ja sopeutunut muuttuviin tarpeisiimme”

Teija Stenius, System Specialist, Balmuir

System Specialist Teija Steniuksen mukaan WhiteZone on helposti lähestettävä kumppani, josta ihmiset saa nopeasti kiinni, kun apua tarvitaan ilman turhaa odottelua tai jonottelua. Yhteistyö on helppoa ja luontevaa ja WhiteZonen henkilöstö on tullut tutuksi vuosien varrella. Stenius jatkaa että digitaalisen toimintaympäristökokonaisuuden rakentaminen on onnistunut hyvin ja heidän ei tarvitse Balmuirilla huolehtia siitä että kaikki toimii yhteen vaan he voivat luottaa WhiteZoneen tässä.

Merkittävä vaihe Balmurin kasvutarinassa oli 2019 toteutunut yrityskauppa, jossa Balmuir siirtyi Polap-Team Oy:n omistukseen. Tässä yhteydessä digitaalista toimintaympäristöä myös arvioitiin ostavan yrityksen IT-johdon toimesta ja se todettiin siinä määrin valmiiksi kokonaisuudeksi, ettei muutoksiin nähty tarvetta rakenteen tai toimittajien osalta.

Verkkokaupan kehittäminen on tärkeä osa-alue tulevaisuudessa Balmuirille ja mahdollisuuksia erilaisiksi kehityskohteiksi on paljon, kuten mm. virtuaalisovittaminen tai tekoälypohjaiset tuotesuositukset.

Näillä palveluilla ja tuotteilla paransimme Balmuirin IT-ympäristöä

Toiminnanohjaus

Kassajärjestelmä

Verkkokauppa

Sisäverkko

Tietoliikenneyhteydet

Palomuuri

Etsiikö yrityksesi samanlaisia palveluita ja tuotteita?

Ota yhteyttä asiantuntijaamme

Petri Lohiniva

Petri Lohiniva

Toimitusjohtaja, OmaPilvi -palvelut, sovellukset, hallintapalvelut

Katso lisää referenssejä

$

Seuraava

WhiteZone vastaa Business College Helsingin ohjelmistolisensseistä

WhiteZone vastaa Business College Helsingin ohjelmistolisensseistä

Business College Helsinki on ollut WhiteZonen asiakas jo vuodesta 2007 alkaen. Ohjelmistojen osalta WhiteZone on koko kuluneen ajan toimittanut Business Collegen tarvitsemat Microsoftin lisenssit ja huolehtinut, että aina juuri oikea määrä lisenssejä on ollut käytettävissä ja asiakkaalle parhaimmin soveltuvalla sopimusmallilla.

#

Edellinen