Palvelut – Päätelaitteet

Pääte­laitteet

Rahoitus ja elinkaarenhallinta

Tarjoamme mm. Dell, Lenovo, HP, Samsung ja Applen päätelaitteita ja niihin liittyviä oheislaitteita. Mitoitamme päätelaitteet sopiviksi asiakkaan eri käyttäjäryhmien käyttötarkoitukseen ja käytössä olevaan budjettiin ja toimitamme ne käyttövalmiina. Lisäksi tarjoamme rahoituspalvelut päätelaitteille ja huolehdimme niiden elinkaaren hallinnasta.

Päätelaitteiden oikealla mitoituksella käyttötarkoitukseen mahdollistetaan sujuva ja kustannustehokas työskentely. Edustamamme brändit täyttävät yrityskäytön kriteerit liittyen kestävyyteen, käytettävyyteen, takuuhuollon toimintaan ja luotettavuuteen. Edustamamme laitevalmistajat myös huolehtivat ekologisesta jalanjäljestään.

Huolehdimme päätelaitteiden tietoturvasta, johon kuuluu: päätelaitteiden palomuuri, autentikointi, kryptaus, käyttäjänhallinta, mobiililaitteiden tietoturva ja päätelaitteiden varmuuskopioinnit

Tietoturva

  • Päätelaitteiden palomuurit
  • Autentikointi ja kryptaus
  • Käyttäjänhallinta
  • Varmuuskopiointi
  • Päivitykset

”Yhteistyön parhaita puolia on WhiteZonen toteuttama kokonaispalvelu, jossa yhden kontaktipisteen kautta saa hoidettua kaikki IT-infraan liittyvät asiat, olivatpa ne sitten laitetilauksia, uusia lisenssejä tai ongelmien ratkaisua.”

Antti Välitalo, yrittäjä
Insinööritöimisto Neulanen

Pääte­laitteet

Suoran hankinnan lisäksi rahoitamme laitehankintoja 12kk-72kk leasingajalla. Laitehankintoihin on mahdollista sisällyttää laitteiden elinkaaren hallinta ja ylläpito. Asiakkaan niin halutessa toimitamme laitteet käyttövalmiina työpisteille asennettuina. Laitehankintojen yhteydessä voimme valita myös laitteelle sopivat tietoturvatyökalut. Tarjoamme myös helpdesk-palveluja päätelaitteille ja oheislaitteille.

Pääte­laitteet ja oheis­laitteet

Dell Lenovo HP Apple Samsung Muut laitteet
Rahoitus Lisäpalvelu Lisäpalvelu Lisäpalvelu Lisäpalvelu Lisäpalvelu Lisäpalvelu
Elin­kaaren hallinta ja yllä­pito Lisäpalvelu Lisäpalvelu Lisäpalvelu Lisäpalvelu Lisäpalvelu Lisäpalvelu
Käyttö­valmiina toimitus Lisäpalvelu Lisäpalvelu Lisäpalvelu Lisäpalvelu Lisäpalvelu Lisäpalvelu
Tieto­turva­työ­kalut Lisäpalvelu Lisäpalvelu Lisäpalvelu Lisäpalvelu Lisäpalvelu Lisäpalvelu
Help­desk Lisäpalvelu Lisäpalvelu Lisäpalvelu Lisäpalvelu Lisäpalvelu Lisäpalvelu

Huom. taulukkoa voi vierittää sivusuunnassa, mikäli osa siitä on piilossa.