Palvelut – Päätelaitteet

Pääte­laitteet – toimitamme IT-laitteet ja tietokoneet yrityksellesi

Rahoitus ja elinkaarenhallinta

Toimitamme tehokkaat ja nykyaikaiset tietokoneet yrityksille ohjelmistojen sekä muiden tarvittavien oheislaitteiden kera. Kokonaisvaltaiset ratkaisut ja palvelun saat juuri tarvitsemassasi laajuudessa.

Kauttamme tietokoneet ja muut IT-laitteet yritykselle avaimet käteen -ratkaisuna: tarjoamme mm. Dell, Lenovo, HP, Samsung ja Applen päätelaitteita ja niihin liittyviä oheislaitteita. Mitoitamme päätelaitteet sopiviksi asiakkaan eri käyttäjäryhmien käyttötarkoitukseen ja käytössä olevaan budjettiin ja toimitamme ne käyttövalmiina. Lisäksi tarjoamme rahoituspalvelut päätelaitteille ja huolehdimme niiden elinkaaren hallinnasta.

Kun hankintaan tietokoneita yritykselle, päätelaitteiden oikealla mitoituksella käyttötarkoitukseen mahdollistetaan sujuva ja kustannustehokas työskentely. Edustamamme brändit täyttävät yrityskäytön kriteerit liittyen kestävyyteen, käytettävyyteen, takuuhuollon toimintaan ja luotettavuuteen. Edustamamme laitevalmistajat myös huolehtivat ekologisesta jalanjäljestään.

Yrityksen tietokoneet sekä kaikki muutkin IT-palvelut meiltä

Haluamme tarjota jokaiselle yritykselle kokonaisvaltaisen palvelun tietokoneisiin ja IT-laitteisiin liittyen. Siksi huolehdimme myös päätelaitteiden tietoturvasta, johon kuuluu: päätelaitteiden palomuuri, autentikointi, kryptaus, käyttäjänhallinta, mobiililaitteiden tietoturva ja päätelaitteiden varmuuskopioinnit.

Jos tietokoneiden hankkiminen yritykselle on ajankohtaista, käänny meidän puoleemme ja kysy lisää!

Tietoturva

  • Päätelaitteiden palomuurit
  • Autentikointi ja kryptaus
  • Käyttäjänhallinta
  • Varmuuskopiointi
  • Päivitykset

”Yhteistyön parhaita puolia on WhiteZonen toteuttama kokonaispalvelu, jossa yhden kontaktipisteen kautta saa hoidettua kaikki IT-infraan liittyvät asiat, olivatpa ne sitten laitetilauksia, uusia lisenssejä tai ongelmien ratkaisua.”

Antti Välitalo, yrittäjä
Insinööritoimisto Neulanen

Laitehallinta ja automaatio

Tutustu tarkemmin miten lisäät tehokkuutta ja hallittavuutta digitaaliseen toimintaympäristöösi

Pääte­laitteet

Kun olet hankkimassa tietokonetta tai useampaakin yrityksesi tarpeisiin, tarjoamme siihen joustavia ratkaisuja: suoran hankinnan lisäksi rahoitamme laitehankintoja 12kk-72kk leasingajalla. Laitehankintoihin on mahdollista sisällyttää laitteiden elinkaaren hallinta ja ylläpito. Asiakkaan niin halutessa toimitamme tietokoneet ja IT-laitteet käyttövalmiina yrityksen työpisteille asennettuina. Laitehankintojen yhteydessä voimme valita myös laitteelle sopivat tietoturvatyökalut. Tarjoamme myös helpdesk-palveluja päätelaitteille ja oheislaitteille.

Pääte­laitteet ja oheis­laitteet

Dell Lenovo HP Apple Samsung Muut laitteet
Rahoitus Lisäpalvelu Lisäpalvelu Lisäpalvelu Lisäpalvelu Lisäpalvelu Lisäpalvelu
Elin­kaaren hallinta ja yllä­pito Lisäpalvelu Lisäpalvelu Lisäpalvelu Lisäpalvelu Lisäpalvelu Lisäpalvelu
Käyttö­valmiina toimitus Lisäpalvelu Lisäpalvelu Lisäpalvelu Lisäpalvelu Lisäpalvelu Lisäpalvelu
Tieto­turva­työ­kalut Lisäpalvelu Lisäpalvelu Lisäpalvelu Lisäpalvelu Lisäpalvelu Lisäpalvelu
Help­desk Lisäpalvelu Lisäpalvelu Lisäpalvelu Lisäpalvelu Lisäpalvelu Lisäpalvelu

Huom. taulukkoa voi vierittää sivusuunnassa, mikäli osa siitä on piilossa.