Business College Helsinki

Business College Helsinki on ollut WhiteZonen asiakas jo vuodesta 2007 alkaen. Ohjelmistojen osalta WhiteZone on koko kuluneen ajan toimittanut Business Collegen tarvitsemat Microsoftin lisenssit ja huolehtinut, että aina juuri oikea määrä lisenssejä on ollut käytettävissä ja asiakkaalle parhaimmin soveltuvalla sopimusmallilla.

Business Collegessa kasvaa tulevaisuuden ammattilaisia

Business College Helsinki tarjoaa monipuolisia koulutus- ja työelämäpalveluita metropolialueen elinkeinoelämälle.

Business Collegessa kasvaa tulevaisuuden ammattilaisia. Oppilaitos tarjoaa liiketoiminnan sekä tieto- ja viestintätekniikan koulutusta sekä suomeksi että englanniksi. Alojen perustutkintojen lisäksi tarjoamme ammatti- ja erikoisammattitutkintoja ja esim. valmennusta KLT-tutkintoon.

Business College Helsinki tekee monipuolista yhteistyötä yritysten ja organisaatioiden kanssa tarjoamalla yrityskohtaisia täydennyskoulutuksia, kehittämällä koulutussisältöä yhdessä yritysten kanssa sekä toimimalla aktiivisena hanketoimijana alueellisissa, valtakunnallisissa ja kansainvälisissä kehittämisverkostoissa.

Vahvasti kansainvälinen Business College sijaitsee Helsingin ydinkeskustan läheisyydessä, nopeasti kasvavassa ja kehittyvässä Pasilassa Messukeskuksen ja kauppakeskus Triplan naapurina.

Olemme aina saaneet tarvittavan avun emmekä ole jääneet yksin asioiden kanssa

Pekka Urpilainen – Business College Helsinki

Yhteistyöstä WhiteZonen kanssa kertoi oppilaitoksen järjestelmäasiantuntija Pekka Urpilainen ja hänellä on pitkä kokemus teknisenä asiantuntijana toimimisesta.

Pekan tehtäviin kuuluvat mm. oppilaitoksen ohjelmistojen ja lisenssien, tietokoneiden, tietoliikenneyhteyksien sekä palvelimien hallinta ja ylläpito.

 

Toimiva asiakaspalvelu on keskeinen syy pitkään jatkuneelle yhteistyöllemme

Asiakkuus

Asiakkuuden tärkein osa on oppilaitoksen laajan ohjelmisto-omaisuuden eli ohjelmistolisenssien hallinta. Kun käytössä on suuri määri erilaisia ohjelmistoja, on tärkeää säilyttää kokonaiskäsitys.

Lisenssien määrän tulee aina vastata tarvetta. Lisäksi tarpeiden ja ohjelmistojen muuttuessa vaaditaan asiantuntemusta oikeiden tuotteiden valintaan. Pekka kehuukin WhiteZonen asiakaspalvelun toimintaa ja asiantuntemusta muutostilanteissa.

Business College Helsinki on lisäksi saanut WhiteZonelta teknistä asiantuntija-apua pilvipalveluiden hankintaan, käyttöönottoon ja käyttöön liittyen.

Näillä palveluilla ja tuotteilla paransimme Business Collegen IT-ympäristöä

Microsoft 365 -lisenssit

Lisenssien hallinta

Microsoft Cloud App Security

Microsoft Azure

Microsoft Intune

Microsoft Power BI

Etsiikö yrityksesi samanlaisia palveluita ja tuotteita?

Ota yhteyttä asiantuntijaamme

Mika Paakkanen

Mika Paakkanen

Partner, Lisenssit ja ohjelmistot, OmaPilvi -palvelut

Katso lisää referenssejä

$

Seuraava

WhiteZone Oy on toiminut pitkään Esmo-yhtiöiden IT-asiantuntijana

WhiteZone Oy on toiminut pitkään Esmo-yhtiöiden IT-asiantuntijana

WhiteZone Oy on toiminut pitkään Esmo-yhtiöiden IT-asiantuntijana   Esmo-yhtiöiden ja WhiteZonen yhteistyö alkoi jo vuonna 2014 kun Esmo valitsi WhiteZonen IT-asiantuntijakseen. Tilitoimisto- ja asiantuntijapalveluita tarjoavan Esmon asiakkuuden keskeinen osa on...

#

Edellinen