Insinööritoimisto Neulanen ratkaisi kasvuun liittyvät digitaalisen toimintaympäristön haasteet WhiteZonen kokonaispalvelun avulla

Insinööritoimisto Neulanen palvelee pääasiassa rakennusliikkeitä sekä kiinteistönomistajia, jotka uudisrakentavat asuinrakennuksia, hoiva- ja palvelurakennuksia sekä liikerakennuksia. Neulasen keskeisiä palveluita ovat LVI- ja sähkösuunnittelu. Laadukkaan teknisen suunnitteluosaamisen lisäksi Neulasen vahvuus on asiakaslähtöinen palvelumalli.

 

Yrittäjä Antti Välitalo – Insinööritöimisto Neulanen

Yhteistyö WhiteZonen kanssa alkoi Neulasen kasvuun liittyvien IT-ongelmien ratkaisemisesta. Tähän liittyvät tietoliikenneyhteydet, verkon toteutus, tietoturva, oikeat päätelaitteet sekä tiedon hallinta ja varmuuskopiointi sekä hankintojen rahoituspalvelut.

Yrittäjä Antti Välitalo kertoo, että aluksi he hoitivat itse kaiken päätelaitteiden ja servereiden hankinnasta ohjelmistojen ylläpitoon. Työntekijämäärän kasvaessa toimintaympäristö kuitenkin alkoi kuitenkin käydä monimutkaisemmaksi esimerkiksi etäyhteyksien ja tietoturvaan liittyvien asioiden osalta, ja he päättivät siirtyä WhiteZonen palveluiden piiriin sen sijaan että käyttäisivät omaa aikaa etsien tietoa ja ohjeita, miten tehdään mitäkin. Nykyisin Neulasella ei käytetä omaa työpanosta tähän lainkaan vaan esimerkiksi uuden työntekijän tullessa taloon kaikki laitteet ja koneet tulevat WhiteZonelta käyttövalmiina ja myös työpiste on johdotuksia myöten täysin käyttövalmis mahdollistaen nopean tuottavan työn aloittamisen.

WhiteZone tarjoaa meille kattavan kokonaispalvelun, jossa asioiden hoitaminen yhden kontaktipisteen kautta on vaivatonta ja nopeaa.

Yhteistyö

Välitalon mukaan yhteistyön parhaita puolia on WhiteZonen toteuttama kokonaispalvelu, jossa yhden kontaktipisteen kautta saa hoidettua kaikki IT-infraan liittyvät asiat olivatpa ne sitten laitetilauksia, uusia lisenssejä tai ongelmien ratkaisua. Palvelun kattavuus ja nopeus ovat korkealla tasolla ja Välitalon kokemusten mukaan ratkaisut ongelmatilanteissa ovat löytyneet tunneissa.

Neulasen toiminnassa digitaalisen liiketoimintaympäristön merkitys on suuri ja on tärkeää, että manuaalinen työ saadaan minimoitua ja työtä automatisoitua. Suunnittelutyössä käsitellään suurikokoisia tiedostoja ja verkkoyhteyksien ja palvelimien oikealla mitoituksella arjen työskentelyä voidaan nopeuttaa merkittävästi. Näin pystytään keskittymään olennaisiin asioihin ja asiakkaiden parempaan palveluun sekä myös parantamaan työntekijäkokemusta.

Näillä palveluilla ja tuotteilla paransimme Neulasen IT-ympäristöä

Lisenssit

Tietoturvapalvelut

Työasemat

Hallinta- ja ylläpitopalvelut

Tukipalvelut

Verkon toteutus

Etsiikö yrityksesi samanlaisia palveluita ja tuotteita?

Ota yhteyttä asiantuntijaamme

Mika Paakkanen

Mika Paakkanen

Partner, Lisenssit ja ohjelmistot, OmaPilvi -palvelut

Katso lisää referenssejä

$

Seuraava

WhiteZone Oy on toiminut pitkään Esmo-yhtiöiden IT-asiantuntijana

WhiteZone Oy on toiminut pitkään Esmo-yhtiöiden IT-asiantuntijana

WhiteZone Oy on toiminut pitkään Esmo-yhtiöiden IT-asiantuntijana   Esmo-yhtiöiden ja WhiteZonen yhteistyö alkoi jo vuonna 2014 kun Esmo valitsi WhiteZonen IT-asiantuntijakseen. Tilitoimisto- ja asiantuntijapalveluita tarjoavan Esmon asiakkuuden keskeinen osa on...

WhiteZone vastaa Business College Helsingin ohjelmistolisensseistä

WhiteZone vastaa Business College Helsingin ohjelmistolisensseistä

Business College Helsinki on ollut WhiteZonen asiakas jo vuodesta 2007 alkaen. Ohjelmistojen osalta WhiteZone on koko kuluneen ajan toimittanut Business Collegen tarvitsemat Microsoftin lisenssit ja huolehtinut, että aina juuri oikea määrä lisenssejä on ollut käytettävissä ja asiakkaalle parhaimmin soveltuvalla sopimusmallilla.

#

Edellinen