WhiteZone Oy on toiminut pitkään Esmo-yhtiöiden IT-asiantuntijana

 

Esmo-yhtiöiden ja WhiteZonen yhteistyö alkoi jo vuonna 2014 kun Esmo valitsi WhiteZonen IT-asiantuntijakseen. Tilitoimisto- ja asiantuntijapalveluita tarjoavan Esmon asiakkuuden keskeinen osa on turvapostipalvelu.

Esmo-yhtiöt – Tilitoimisto, joka tuntee yrityksesi

Esmo-yhtiöt on tilitoimisto ja asiantuntijapalveluita tarjoava pohjoissuomalainen perheyritys. Vuonna 2012 perustettuun yhtiöön kuuluvat tilitoimistot Esmo Economia Oy ja Raahen Tili Oy sekä koulutus- ja kehittämisorganisaatio Esmo Oy.

Tilitoimistot palvelevat asiakkaita aina Enontekiöltä ja Utsjoelta Helsinkiin ja tarjoavat taloushallinnon palvelut juuri siinä laajuudessa kuin yrittäjät haluavat. Asiakkaiden on mahdollista saada kirjanpito perinteisesti paperisena, osittain tai täysin sähköisenä.

Ketterästi asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin ja toiveisiin mukautuvat tilitoimistot Oulussa, Haukiputaalla ja Raahessa ovat taloushallintoliiton auktorisoimia tilitoimistoja, mikä on tinkimättömän laadun ja asiantuntemuksen tae.

 

Esmo on kokenut liiketoiminnan kehittäjä

Esmo Oy on koulutus- ja kehittämisorganisaatio, joka kehittää suomalaisten yritysten ja organisaatioiden kilpailukykyä sekä yrittäjien ja henkilöstön osaamista.  Se on erikoistunut erilaisiin yritysjärjestelyihin niin nykyisille kuin uusillekin asiakkaille.

Esimerkiksi yrityskaupat, perustamiset ja erilaiset muut yritysjärjestelyt ovat yksi osa asiantuntijapalveluita. Yrityksen jokainen työntekijä ja yrittäjäpariskunta on mukana päivittäisessä tekemisessä ja tavoitettavissa asiakkaille.

Yhtiöt työllistävät noin 30 henkilöä ja liikevaihto vuonna 2020 on 2,5 miljoona euroa. Esmo Oy on yritys, jonka arvona on taata laadukasta taloushallinnon asiantuntijuutta asiakaslähtöisesti.

Tilitoimistomme Esmo Economia Oy ja Raahen Tili Oy palvelevat asiakkaita aina Enontekiöltä Utsjoelta Helsinkiin. Tarjoamme taloushallinnon palvelut juuri siinä laajuudessa kuin yrittäjät haluavat.

Hanna Kinnunen – Esmo

Kokemuksistaan Esmon ja WhiteZonen yhteistyöstä meille kertoi Hanna Kinnunen, joka toimii Esmon kehitysjohtajana ja on samalla yrityksen osaomistaja.

Hanna ja Pasi Kinnunen ostivat Esmon vuonna 2014.

WhiteZonen ja Esmon yhteistyö

Pitkä yhteistyömme alkoi jo vuonna 2014 kun Esmo valitsi WhiteZonen IT-asiantuntijakseen.

Hanna kertoo arvostavansa kanssakäymisen helppoutta WhiteZonen kanssa: “Voimme luottaa siihen, että saamme rehellisen mielipiteen ja kaikki vaihtoehdot kerrotaan avoimesti”.

IT-kumppanin paikallisuus on tuonut ketteryyttä palveluun ja helpottanut tavoitettavuutta.

Asioiminen WhiteZonen Helpdeskin kanssa saa Hannalta kehuja. Vastaajalla on heti käsitys Esmon palveluista ja tuotteista ja hän osaa lähteä hoitamaan asiaa tämän pohjalta.

“Helpdeskissä tunnetaan heti asiakkuutemme vaatimukset ja meidän asiakkaana ei tarvitse ohjeistaa tekemistä tai vahtia työn laatua”

 

Arvostamme WhiteZonen luotettavuutta – asiat kerrotaan rehellisesti ja avoimesti ja pyritään löytämään asiakkaan kannalta paras ratkaisu.”

Turvaposti

Tilitoimistot käsittelevät päivittäin asiakkaiden henkilötietoja, palkkoja sekä yritysten lukuja ja raportteja. Vuonna 2018 voimaan astunut EU:n tietosuoja-asetus GDPR toi mukanaan entistä tarkempia vaatimuksia koskien henkilötietojen käsittelyä.

Näiden vaatimusten pohjalta Esmo lähti etsimään toteutusta, jolla luottamuksellinen viestinvaihto ja tiedostojen lähettäminen asiakkaiden kanssa on mahdollista.

Ratkaisuna oli WhiteZonen OmaPilvi Turvaposti -palvelu. WhiteZonen omasta, Suomessa sijaitsevasta palvelinsalista tarjottava palvelu sisältää sähköpostin salauksen, roskapostin suodatuksen ja virustentorjunnan.

Hanna kokemuksen mukaan palvelun käyttöönotto oli helppoa ja kaikki on toiminut sen jälkeen hyvin. Palvelun hintaa hän pitää kohtuullisena sen tärkeyteen nähden.

 

Haluamme keskittyä omaan toimintaamme ja pystymme luottamaan siihen, että annetut tehtävät hoituvat, eikä niitä tarvitse itse miettiä tai nähdä vaivaa niiden vuoksi.

Esmon kokemukset OmaPilvi turvapostista

 Käyttöönotto ei vaatinut ylimääräistä työtä vaan palvelu oli lyhyen asennuksen jälkeen käyttövalmis

 Tukipyyntöihin ja muutostarpeisiin on vastattu nopeasti

 Automaattinen salaus auttaa jos käyttäjä unohtaa salata jonkin tiedon

 “Lähettäjänä en oikeastaan edes huomaa palvelun toimintaa taustalla”

 Palvelu on integroitu kätevästi osaksi sähköpostiohjelmaa

 Lukukuittaus asiakkaan luettua salatun viestin on hyvä ominaisuus

 Myös asiakkaat ovat kokeneet palvelun helppokäyttöiseksi ja tarpeelliseksi

Näillä palveluilla ja tuotteilla paransimme Esmo Oy:n IT-ympäristöä

Turvaposti

Toimipisteiden laitekartoitus

Verkon skannaus

Etsiikö yrityksesi samanlaisia palveluita ja tuotteita?

Ota yhteyttä asiantuntijaamme

Mika Paakkanen

Mika Paakkanen

Partner, Lisenssit ja ohjelmistot, OmaPilvi -palvelut

Katso lisää referenssejä

$

Seuraava

WhiteZone vastaa Business College Helsingin ohjelmistolisensseistä

WhiteZone vastaa Business College Helsingin ohjelmistolisensseistä

Business College Helsinki on ollut WhiteZonen asiakas jo vuodesta 2007 alkaen. Ohjelmistojen osalta WhiteZone on koko kuluneen ajan toimittanut Business Collegen tarvitsemat Microsoftin lisenssit ja huolehtinut, että aina juuri oikea määrä lisenssejä on ollut käytettävissä ja asiakkaalle parhaimmin soveltuvalla sopimusmallilla.

#

Edellinen