Palvelut – Konesalipalvelut

Virtuaalipalvelin ja kone­sali­palvelut

Virtuaalinen palvelinkeskus

Tarjoamme yrityksille palvelintilaa suomalaisesta konesalista. Palvelimet, kuten tietoliikenneyhteydetkin, ovat digitaalisen toimintaympäristön toiminnan kannalta aina kriittisiä. Tämän vuoksi niin palvelinten sijainnilla, kuin tarkoituksenmukaisella mitoituksella on merkitystä. Siksi suosittelemmekin hankkimaan yrityskäyttöön virtuaalipalvelimen Suomesta.

Mikäli tarvitset yrityksesi IT-palveluita ja -järjestelmiä varten verkkoratkaisuja ja palvelintilaa, on WhiteZonen virtuaalinen palvelinkeskus (eli virtuaalipalvelin), Omapilvi VDC, juuri oikea ratkaisu. Meiltä saat kotimaisen ja luotettavan virtuaalipalvelimen, sillä palvelinkeskus sijaitsee Suomessa, tietoturvallisten ja nopeiden tietoliikenneyhteyksien takana.

Omapilvi VDC asiakkaana sinun ei tarvitse huolehtia tietoturvallisista tiloista, sähköistä, varavoimasta, tietoliikenneyhteyksistä tai korkeasta käytettävyydestä. Kuukausimaksullisessa ratkaisussa maksat vain käytetystä virtuaalipalvelimen skaalautuvasta kapasiteetista ja palveluista. Omapilvi VDC mahdollistaa useiden virtuaalisten asiakasverkkojen käytön, joten voit liittää sen helposti osaksi olemassa olevaa palvelininfraa tai muita pilvipalveluita.

Kaikki konelisalipalvelut on turvattu kahdennetuilla fyysisillä yhteyksillä ja palomuureilla. Jos siis kaipaat palvelintilaa yritykselle, Omapilvi VDC erinomainen vaihtoehto.

Tietoturva

  • Valvonta ja hallinta
  • Keskitetty palomuuri
  • Varmuuskopiointi
  • Päivitykset

“WhiteZone on meille tärkeä kumppani koska pystymme luottamaan siihen, että he palvelevat meitä samalla ketteryydellä ja joustavuudella, jota meidän omatkin asiakkaamme vaativat meiltä.”

Kari Lampinen, tekninen johtaja
LeadDesk Oyj, Oulun yksikkö

Lue lisää Omapilvi VDC:stä

Tutustu tarkemmin Omapilvi VDC ympäristöön, tietoturvaan ja käytettävyyteen

Kone­sali­palvelut – suomalainen konesali yritysten tarpeisiin

Suunnittelemme ja mitoitamme asiakkaan käyttötarpeeseen sopivat palvelinratkaisut. On-Premise toteutuksessa fyysiset palvelimet sijaitsevat asiakkaan tiloissa tai WhiteZonen konesalissa. Public Cloud -toteutuksessa virtuaalipalvelimet sijaitsevat julkisessa pilvessä kuten Microsoft Azure tai Amazon Web Services. Private Cloud -toteutuksessa virtuaalipalvelimet sijaitsevat WhiteZonen Omapilvi VDC:n virtuaalisessa palvelinkeskuksessa. Mikäli siis haluat hankkia yrityksellesi nopean ja varmatoimisen virtuaalipalvelimen Suomesta, WhiteZone tarjoaa ratkaisun.

Kone­sali­palvelut

On-Premise Public Cloud Private Cloud
Rahoitus Lisäpalvelu
Elin­kaaren­hallinta ja yllä­pito Lisäpalvelu Lisäpalvelu Lisäpalvelu
Käyttö­valmiina toimitus Lisä­palvelu Lisä­palvelu Lisä­palvelu
Palvelimien tieto­turva Lisä­palvelu Lisä­palvelu Lisä­palvelu
Helpdesk Lisä­palvelu Lisä­palvelu Lisä­palvelu

Huom. taulukkoa voi vierittää sivusuunnassa, mikäli osa siitä on piilossa.