Palvelut – Konesalipalvelut

Kone­sali­palvelut

Virtuaalinen palvelinkeskus

Palvelimet, kuten tietoliikenneyhteydetkin, ovat digitaalisen toimintaympäristön toiminnan kannalta aina kriittisiä. Tämän vuoksi niin palvelinten sijainnilla, kuin tarkoituksenmukaisella mitoituksella on merkitystä.

Mikäli tarvitset yrityksesi IT-palveluita ja -järjestelmiä varten verkko- ja palvelinkapasiteettia, on WhiteZonen virtuaalinen palvelinkeskus, Omapilvi VDC, juuri oikea ratkaisu. Palvelinkeskus sijaitsee Suomessa, tietoturvallisten ja nopeiden tietoliikenneyhteyksien takana. 

Omapilvi VDC asiakkaana sinun ei tarvitse huolehtia tietoturvallisista tiloista, sähköistä, varavoimasta, tietoliikenneyhteyksistä tai korkeasta käytettävyydestä. Kuukausimaksullisessa ratkaisussa maksat vain käytetystä skaalautuvasta kapasiteetista ja palveluista. Omapilvi VDC mahdollistaa useiden virtuaalisten asiakasverkkojen käytön, joten voit liittää sen helposti osaksi olemassa olevaa palvelininfraa tai muita pilvipalveluita.

Kaikki konelisalipalvelut on turvattu kahdennetuilla fyysisillä yhteyksillä ja palomuureilla.

Tietoturva

  • Valvonta ja hallinta
  • Keskitetty palomuuri
  • Varmuuskopiointi
  • Päivitykset
“WhiteZone on meille tärkeä kumppani koska pystymme luottamaan siihen, että he palvelevat meitä samalla ketteryydellä ja joustavuudella, jota meidän omatkin asiakkaamme vaativat meiltä.”

Kari Lampinen, tekninen johtaja
LeadDesk Solutions Oy

Kone­sali­palvelut

Suunnittelemme ja mitoitamme asiakkaan käyttötarpeeseen sopivat palvelinratkaisut. On-Premise toteutuksessa fyysiset palvelimet sijaitsevat asiakkaan tiloissa tai WhiteZonen konesalissa. Public Cloud toteutuksessa virtuaaliset palvelimet sijaitsevat julkisessa pilvessä kuten Microsoft Azure tai Amazon Web Services. Private Cloud toteutuksessa virtuaaliset palvelimet sijaitsevat WhiteZonen Omapilvi VDC virtuaalisessa palvelinkeskuksessa.

Kone­sali­palvelut

On-Premise Public Cloud Private Cloud
Rahoitus Lisäpalvelu
Elin­kaaren­hallinta ja yllä­pito Lisäpalvelu Lisäpalvelu Lisäpalvelu
Käyttö­valmiina toimitus Lisä­palvelu Lisä­palvelu Lisä­palvelu
Palvelimien tieto­turva Lisä­palvelu Lisä­palvelu Lisä­palvelu
Helpdesk Lisä­palvelu Lisä­palvelu Lisä­palvelu

Huom. taulukkoa voi vierittää sivusuunnassa, mikäli osa siitä on piilossa.