WhiteZonen virtuaalinen datakeskus Omapilvi VDC tarjoaa ohjelmistoyrityksille luotettavan, turvallisen ja skaalautuvan palvelualustan

Omapilvi VDC:n fyysinen turvallisuus ja tietoturva ovat korkealla tasolla

 

Omapilvi VDC sijaitsee Oulun keskustassa operaattorin hallinnoimassa kiinteistössä kansainvälisen tietoliikenteen Ficix-liityntäpisteessä ja täyttää viestintäviraston kriteerit “Erittäin tärkeät tilat”
(48B/2004M). Valvottu tila hälytysjärjestelmineen ja pääsynhallintoineen sekä varageneraattorilla
varmistettu UPS-varmennettu sähkönsyöttö, takaavat fyysisen turvallisuuden ja korkean käytettävyyden.

Omapilvi VDC palvelualustalla on fyysisen turvallisuuden lisäksi panostettu erityisesti tietoturvaan. Palvelualusta on suojattu nykyaikaisella kahdennetulla palomuurilla ja palvelinverkko on optimaalisesti segmentoitu. Ennalta säädettyjen valvottujen, tietoliikenteen ja pääsynhallinnan tietoturvakäytänteiden lisäksi asiakaskohtaiset käytänteet takaavat palvelun tietoturvan. Tietoturvaa onkin vuosien aikana auditoitu useita kertoja ja se kestää siten myös kolmannen osapuolen tarkastelun.

 

Tietoturva

  • Valvonta ja hallinta
  • Keskitetty palomuuri
  • Varmuuskopiointi
  • Päivitykset

Autamme asiakkaitamme kapasiteetin ja palvelin topologian optimoinnissa sekä
palvelualustan ylläpidossa

 

Omapilvi VDC palvelualustan kapasiteetti ja verkon topologia optimoidaan asiakaskohtaisesti palvelemaan asiakasyrityksen tuotteen/palvelun tietoturvallista käyttöä ja korkeaa käytettävyyttä. Palvelualusta on toimittajan toimesta varmennettu, hallittu, valvottu ja automaation avulla ylläpidetty 24/7. Omapilvi VDC käytettävyys on korkea ja annamme palvelualustalle SLA-lupauksen 99,99%.

Yllä olevassa kuvassa on esimerkkitopologia Omapilvi VDC:hen kahdelle asiakkaalle luoduille virtuaalisille palvelinkeskuksille. Palvelinkeskuksissa verkot on segmentoitu siten, että asiakkaan ohjelmiston internetiin päin olevat edustapalvelimet on erotettu taustapalvelimista, kuten SQL. Taustapalvelinten ei tarvitse olla yhteydessä internetiin. Omapilvi VDC tarjoaa asiakkaalle virtuaalisen konesalin kapasiteetin, DR image
varmistuksen, pääsynhallinnan ja verkotuksen. Lisäksi saatavilla on monia muita lisäpalveluja, kuten ylläpito, valvonta ja varmistuspalvelut.

Omapilvi VDC:n asiakkaat arvostavat mutkatonta palvelua ja korkeaa käytettävyyttä

 

”Pitkäaikainen kumppanuus WhiteZonen kanssa tarkoittaa meille sitä, että pystymme luottamaan WhiteZonen osaamiseen ja tietotaitoon erityisesti tietoturvaan liittyvissä asioissa”

Jarmo Lahtinen, käyttöpäällikkö
Oulun Vesi

“WhiteZone on meille tärkeä kumppani koska pystymme luottamaan siihen, että he palvelevat meitä samalla ketteryydellä ja joustavuudella, jota meidän omatkin asiakkaamme vaativat meiltä.”

Kari Lampinen, tekninen johtaja
LeadDesk Solutions Oy

”WhiteZonella on käytössä laadukkaat konesalit, tietoliikenneyhteydet sekä palomuurit, joten voimme luottaa palvelinympäristöön.”

Markku Ojala, toimitusjohtaja
Suomen Vesitieto Oy