Kokosimme yhteen maaliskuun mielenkiintoisimmat Dell-tarjoukset. Mukana on Dell Latitude -mallisarjan kannettavia, Optiplex- ja Precision -sarjojen pöytäkoneita, näyttöjä yrityskäyttöön sekä erilaisia tarvikkeita.

Dell Latitude -yrityskannettavat

Liikkuvalle ammattilaiselle suunniteltu Latitude 3000 -sarja on täydellinen kumppani yrittäjälle tai vaikkapa korkeamman koulutusasteen opiskelijalle.

Monipuolinen, älykäs sekä suorituskykyinen Latitude 5000 -sarja on suunniteltu mukautumaan yritysmaailman tarpeisiin.

Latitude 7000 -sarjan monipuoliset ominaisuudet takaavat tinkimättömän käyttökokemuksen, älykästä suorituskykyä sekä sisäänrakennettua tietoturvaa ja yksityisyyttä. Latitude 7000 on suunniteltu korkeamman toimitason tehtäviin, jotka vaativat liikkuvuutta sekä yhteistyöominaisuuksia muuttuvissa olosuhteissa. Sopii erityisesti käyttäjälle, joka haluaa tehokkaan mutta helposti mukana kuljetettavan kannettavan selättämään työelämän haasteita.

Poimi parhaat päältä ja tilaa heti!

Kampanjatuotteita saatavilla reilu, mutta rajoitettu erä.

TARJOUKSET VOIMASSA 15.-31.3.2023

LATITUDE 3520

Latitude 3520 kevyessä ja ohuessa rungossa on tyylikäs tumma viimeistely. Rungon sisällä sykkii tehokas 11. sukupolven Intel Core suoritin, joka tarjoaa suorituskykyä, hallittavuutta, sisäänrakennettuja tietoturvaominaisuuksia sekä vakautta. Monipuoliset liitännnät (kuten HDMI, RJ45 sekä USB-C 3.2) mahdollistavat lisälaitteiden kytkemisen vaivattomasti.

Alk. 737,05 € (alv 0%)

LATITUDE 5430

Latitude 5430 on varustettu uusimmalla Thunderbolt 4 liitännällä sekä huippunopealla WiFi6 standardin langattomalla yhteydellä. Sen sisällä sykkii tehokas 12. sukupolven Intel® Core™ i5 suoritin, joka tarjoaa suorituskykyä, hallittavuutta, sisäänrakennettuja tietoturvaominaisuuksia sekä vakautta. Oheislaitteet kytket helposti monipuolisen Thunderbolt 4 (Type-C)- sekä perinteisten HDMI- ja RJ45-liitäntöjen kautta.

Alk. 1195,00 € (alv 0%)

DELL 27” P2722H PROFESSIONAL
-NÄYTTÖ

Dell P2722H mahdollistaa tehokkaan työskentelyn kaikisssa työympäristöissä. IPS-paneeli takaa tasaiset ja rikkaat värit erinomaisilla katselukulmilla ja Comfort View Plus vähentää silmille haitallista sinivaloa. Näyttö on varustettu monipuolisilla kuvasignaaliliitännöillä ja oheislaitteet kytket helposti 4-porttisen USB-hubin avulla. Näytön mukana tuleva pienikokoinen PIVOT-jalusta vie vähemmän tilaa ja auttaa pitämään työtilasi siistinä, mutta on kuitenkin monipuolisesti säädettävissä.

199,00 € (alv 0%)

DELL 27” P2723DE PROFESSIONAL
-TELAKKANÄYTTÖ

27” QHD (2560 x 1440 @ 60 Hz) näyttö takaa erinomaisen työskentelytilan erittäin kompaktissa koossa. IPS-paneeli tuottaa tasaisen ja laadukkaan kuvan laajoilla katselukulmilla. 99% sRGB värinpeitto tarjoaa rikkaat ja luonnolliset värit. Näyttö toimii työpisteesi telakkana ja siinä on RJ-45 (Ethernet) liitännän lisäksi 90 wattinen virransyöttö (USB-C), jolla voit ladata kannettavaasi yhdellä kaapelilla samalla kun kuva siirtyy näytölle.

399,00 € (alv 0%)

Kaikki maaliskuun tarjoukset löydät täältä: