NextZone VPS on joustava pilvipalveluna tarjottava oma palvelin esimerkiksi omien sovellustenne alustaksi, testausympäristöksi tai asiakkaittenne käyttöön. Tarvittava kapasiteetti on helposti räätälöitävissä ja muokattavissa tarpeen mukaan täysin dynaamisesti. Uusien palvelinten käyttöönotto on todella nopeaa ja voidaan hoitaa tarvittaessa täysin automaattisesti. NextZone VPS on saatavilla myös dedikoiduksi klusteriratkaisuksi kriittisille järjestelmille, kuten esimerkiksi SQL- tai internet-sovelluspalveluille.

NextZone VPS on turvallinen ja helppo valinta, kun tarvitaan luotettavaa ja tietoturvallista palvelinta. NextZone VPS yhdistää sekä virtualisoinnin mukanaan tuoman joustavuuden, skaalautuvuuden ja kustannustehokkuuden että perinteisten dedikoitujen järjestelmien tietoturvan ja käytettävyyden.

Kaikki NextZone VPS pilvipalvelimet on liitetty NextZone-pilven hallintapalveluun, joka valvoo automaattisesti palvelimen toimintaa. Kattavat lisäpalvelut, kuten NextBackup-varmuuskopiointi tai NextManage Pro -hallinta antavat käytettävyydelle ja tietoturvalle aivan uudet ulottuvuudet. Palvelu on helppo, nopea ja varma.

VPSNextZone VPS -pilven järjestelmät sijaitsevat sertifioidussa palvelinkeskuksessa Suomessa:

  • Valvottu ja vartioitu tila
  • Varavoimalla ja UPS-järjestelmällä varmennettu sähkönsyöttö
  • Kahdennetut Internet yhteydet
  • Kahdennettu palomuuri, joka mahdollistaa IPSec ja VPN-yhteydet

Lisätietoja: