SSL-varmenteilla eli sertifikaateille ilmoitetaan verkkopalvelusi käyttäjälle hänen asioivan luotetulla ja turvallisella sivustolla. Ilman virallista ja luotettua sertifikaattia menetät monia asiakkaita – luotettu sivusto on elinehto tietojen keräämisen kannalta.

Sertifikaatin laadussa ei kannata tinkiä – uudet selaimet ilmoittavat jos olet menossa sivuille joiden sertifikaatti ei ole luotettu. Monet asiakkaat eivät tällöin tule sivullesi. Jos sivuillasi on sertifikaatin myöntäjän “security seal” – tunnus asiakkaasi tietävät sivuston olevan luotettava ja varmistettu. Tunnusta klikkaamalla asiakas saa varmistuksen sen oikeellisuudesta reaaliajassa.

WhiteZone Oy on Thawten SSL-sertifikaattien  virallinen jälleenmyyjä. Meidän kauttamme saat useita erilaisia sertifikaatteja, joista voitte valita sivuston vaatimaan turvallisuuteen ja liiketoiminnan kokoon parhaiten sopivan vaihtoehdon. Symantecin nykyään omistaman Thawten lisäksi meiltä saatte myös Symantecin (ex Verisign) ja Geotrustin sertifikaatit.

Tilausprosessin voitte hoitaa kauttamme helposti suomen kielellä tai halutessasi voit itse syöttää tiedot järjestelmään mikäli niin haluatte. Laskutamme sertifikaatit normaalisti laskulla, joten et tarvitse luottokorttia tilatessasi.

Lisätietoja ja tilaukset: