NextManage on WhiteZonen konesalissa toimiva tietoturvallinen IT-infrastruktuurin hallintajärjestelmä ja -portaali. Järjestelmä valvoo laitteiden tilatietoja ja ilmoittaa laitteissa havaittavista virheistä. NextManagen avulla automatisoidaan yrityksen IT-infrastruktuurin vika- ja virhetilannevalmius, jonka avulla jopa vasta tuloillaan oleviin ongelmiin voidaan reagoida nopeasti. Lisäksi järjestelmä ylläpitää laiterekisteriä ja mahdollistaa monipuoliset raportit infrastruktuuristanne.

NextManage tarjoaa lyhyesti siis yrityksellesi

  • teknisen infrastruktuurin valvontaa
  • laite- ja ohjelmistorekisterit
  • automaattiset korjaustoimenpiteet
  • etätukea
  • raportointia.

NextManage liikennöi asiakasverkkoon ja asiakaslaitteisiin tietoturvallisesti suojattua yhteyttä pitkin. Järjestelmän käyttöönotto ei yleensä vaadi asiakasverkkoon tai asiakaslaitteisiin mitään muutoksia. Käyttöönotosta riippuen osaan laitteista asennetaan

NextManage liikennöi asiakasverkkoon ja asiakaslaitteisiin tietoturvallisesti suojattua yhteyttä pitkin. Järjestelmän käyttöönotto ei yleensä vaadi asiakasverkkoon tai asiakaslaitteisiin mitään muutoksia. Käyttöönotosta riippuen osaan laitteista asennetaan NextManage-agentti, jonka kautta liikennöinti hallintajärjestelmään on yksinkertaisesti hoidettu.

Palvelun hinta pitää sisällään laitelisenssit sekä pääsyn hallintajärjestelmän portaaliin. Hinnat eivät sisällä laitteiden ongelmatilanteissa tarvittavaa työtä tai asennuksia tai konfigurointeja. Jokainen järjestelmään liitettävä tai sillä valvottava laite vaatii oman lisenssinsä. Ota yhteyttä, niin laskemme tarjouksen!

Ncentral1(1)

Lisätietoja: